Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Απόλλων Λάρισας 3-0 | Ακόμη πιο κοντά …με τριάρα!

Posted On Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 21:35

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ο ΑΡΗΣ μας κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να πετύχει 3 γκολ και να φθάσει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο και μαθηματικά! Ο Διαμαντόπουλος με 2 γκολ και ο Πλατέλλας με ακόμη ένα ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε πολύ αδύναμη για να αντισταθεί.

Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι στην Καλαμαριά έδειξε ο ΑΡΗΣ μας σήμερα. Από την αρχή παρουσιάστηκε σοβαρός και αποφασισμένος για τη νίκη σε τέτοιο βαθμό όπου το γκολ έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Και στην πρώτη μεγάλη φάση στο 10' ο Διαμαντόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκιπερ, 12 λεπτά αργότερα δεν άφησε την ωραία ασίστ του Πασσά ανεκμετάλλευτη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Ο μονόλογος της ομάδος μας συνεχίστηκε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με το μακρινό σουτ του Πλατέλλα που σταμάτησε στο δοκάρι να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία μας. Στο 52' αυτή τη φορά ο Πλατέλλας βρήκε τον στόχο κάνοντας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το 2-0. Σκορ που ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη μιας και η ομάδα της Λάρισας ήταν επιθετικά ανύπαρκτη. Στο 72' ο Διαμαντόπουλος πιστοποίησε ότι μαζί με τον Πλατέλλα είναι το βαρόμετρο του φετινού ΑΡΗ σκοράροντας για ακόμη μια φορά μετά από σέντρα του Μπαργκάν! Η συνέχεια κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση και με τις 2 ομάδες απλά να αφήνουν τα λεπτά να περνάνε αδιάφορα.

Το αυτονόητο έκανε σήμερα η ομάδα μας αφήνοντας πίσω της την πολύ κακή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής. Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που με την κατάσταση που επικρατεί στον Πανσερραϊκό ίσως και να ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας.  Είτε σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο Κλ.Βικελίδης την πρότελευταία αγωνιστική, είτε με μια πιο σεμνή τελετή στην Καρδίτσα ο ΑΡΗΣ επιστρέφει εκεί που ανήκει!

ΥΓ. Σε σήριαλ αναμένεται να εξελιχθεί το τηλεοπτικό για την επόμενη σεζόν και αυτό είναι ένα χαρτί που θα πρέπει ο Καρυπίδης να παίξει πολύ έξυπνα. Μπορεί από την μια να το δεις  πολύ απλά και να πεις θα πάω εκεί που θα μου δώσουν περισσότερα αλλά αν βάλεις κάτω τους συσχετισμούς μπορεί και να συμφέρει να πας εκεί που θα χάσουν οι άλλοι περισσότερα.

ΥΓ2. Λογικό να συζητιέται στα καφενεία ποιος θα μείνει και ποιος θα έρθει αλλά το να ρωτάμε  ξανά και ξανά από τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς αν θα είναι εδώ του χρόνου έχει ήδη καταντήσει κουραστικό.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!